Diensten

Muziek productie


De service van onze opnamestudio is allesomvattend: Een waanzinnig goed klinkend nummer. Of u nu een single of een compleet album opneemt, wij vertalen uw boodschap naar de juiste sound. Bij ons is het geen lopende band werk, maar vakmanschap op maat afgestemd aan uw behoefte. Een jazzy trio moet natuurlijk anders klinken dan een blues-rock of heavy-metal band.


Muziek is pure emotie. De medewerkers van BlueWhite Studio houden tijdens uw opname al rekening met de gewenste uiteindelijke sound. Zo houden wij ook rekening met het feit dat bij jazz opnames de finesse en de dynamiek van het spel voor op staan. Dit is natuurlijk het tegenovergestelde van een rock band die een “stadium sound” wil horen als eindresultaat.Hieronder kunt u een aantal veel voorkomende diensten vinden. 

Voice Over


Opnamestudio BlueWhite Studio kan voor multimediale doeleinden een voice-over verzorgen. Onze opnamestudio staat garant voor een perfecte stem opname. Op aanvraag beschikt de opnamestudio over een eigen database met stem-acteurs. Deze voice-overs zijn geselecteerd op kwaliteit, snelheid, veelzijdigheid en voordelige tarieven. 


Nu voordelig een professionele voice-over bestellen? Klik hier en geef direct uw wensen door aan BlueWhite Studio en wij regelen met alle plezier de rest.Film en Video Registraties


Kies bij al uw producties voor audio van top-kwaliteit. Wij zijn bijzonder goed in het verzorgen van voice-over, repertoire keuze, repareren van bijgeluiden/setgeluid, en natuurlijk het masteren van de audio naar de gangbare (loudness) norm voor radio, TV en internet.


Een verkoopbijeenkomst of een leerlingenuitvoering? Laat het ons weten en wij maken er een dynamische registratie van die rechtstreeks gepubliceerd kan worden op social media. Haal het maximale bereik voor je evenement en laat iedereen het online meebeleven.

Meespeel banden


Heeft u altijd al een eigen liedje of een eigen nummer willen opnemen? Bij opnamestudio BlueWhite bent u aan het juiste adres voor zang opnames over een orkestband.  U hoeft natuurlijk niet met een complete band te komen om een nummer op te nemen. U kunt bij ons ook terecht als u zang op wilt nemen over een orkestband of instrumental. Veel mensen denken dat een opnamestudio alleen toegankelijk is voor artiesten die jaren bezig zijn. Het tegendeel is waar. Of u nu uw brood verdient met zingen, of als u het leuk vindt om eens een eigen liedje op te nemen; BlueWhite Studio zorgt ervoor dat uw zang helder en zuiver op de band komt te staan.


Na een korte uitleg en het juist instellen van de apparatuur krijgt u een hoofdtelefoon op, waarna er begonnen kan worden met de opnames. Mocht er tijdens de opname iets misgaan, dan kan er altijd een stukje van een zin of refrein/couplet opnieuw worden ingezongen. Eveneens zal de studio engineer daar waar nodig is advies geven op een prettige en opbouwende manier. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens een opname sessie. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als een aantal noten onzuiver zijn. Ons team kan met de hedendaagse software valse of foute noten prima recht trekken. Maar wij doen ons best om u de juiste noten te laten zingen tijdens de sessie.

Bosschestraat 63, 2587 HC Den Haag

Copyright Blue and White Studio   All Rights Reserved